Om oss

HOLMENS HERR – KLÄDBUTIKEN FÖR MÄN
Holmens Herr har funnits i över 60 år och är en av Sveriges mest välsorterade affärer för kvalitetskläder. I våra butiker hittar du ett brett urval av kvalitetskläder och accessoarer från svenska och internationella varumärken. Vår butik ligger på Stora Åvägen 1 i Sisjön utanför Göteborg. Vi har också webshop där man för närvarande hittar ett urval av vårt breda sortiment. För män med känsla för stil är Holmens Herr ett naturligt val.

PERSONLIG SERVICE
Hos oss är personlig service ett naturligt fokus. Utifrån vår breda kunskap och erfarenhet inom herrkonfektion och märkeskläder guidar vi dagligen våra kunder hur olika material kan matcha olika personligheter och tillfällen. Skulle favoritplagget inte passa perfekt, så har vi skräddare på plats som gör mindre ändringar medan du väntar – kostnadsfritt.

SORTIMENT
Holmens Herr erbjuder välskräddade herrkläder från marknadens främsta varumärken. Ett genomgående tema är gediget hantverk, fina material och tidlös design. På så sätt passar våra kläder för alla män, oavsett ålder och klädstil. Vi tycker att herrmode ska vara välgjort och snyggt, men samtidigt bekvämt. I det kompletta utbudet hittar du allt från kostymer till underkläder och loungewear.

Välkommen till oss online eller till någon av våran butik.