Betalning

Holmens Herr använder Klarna Checkout som gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. Aktuella betalningsalternativ genom Klarna Checkout är faktura, konto, kortbetalning eller direktbetalning.

KLARNA FAKTURA

– Få alltid din beställning innan du betalar
– Betala inom 14 dagar 
– Ingen fakturaavgift
 

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått din beställning. Kredittiden är alltid minst 14 dagar från fakturadatum. Fakturan skickas via e-post till den e-postadress du uppgav i samband med köpet.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post.

För mer information om Klarnas fakturavillkor, klicka här.

KLARNA KONTO

– Få alltid din beställning innan du betalar
– Alla dina köp samlas på en månadsfaktura
– Betala i din egen takt


Du kan ansöka om att betala i din egen takt eller betala ett fast belopp per månad. Du kan när du vill betala hela det återstående beloppet. En administrationsavgift om 29 kr i månaden tillkommer på fakturan.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post.

För mer information om Klarnas kontovillkor, klicka här.

KORTBETALNING

– Beloppet dras först när varorna skickats från oss
– Detta betalsätt medför inga extra kostnader


Vi accepterar betalning med VISA, MasterCard och AMEX. Vid kortbetalning reserveras totalsumman på ditt konto fram till varorna lämnar vårt lager, först då dras beloppet. Betalningssidorna är säkrade med SSL och alla kortuppgifter är krypterade. Det betyder att ingen kan se eller återskapa dina kortupplysningar.

DIREKTBETALNING

– Beloppet dras direkt från ditt bankkonto när du loggar in på din Internetbank
– Detta betalsätt medför inga extra kostnader


Pengarna dras direkt från ditt bankkonto. Du godkänner med Mobilt BankID.

Klicka här för att läsa fullständiga villkor från Klarna.

RABATTER & KAMPANJER

Har du en värdecheck eller en rabattkod som du vill använda fyller du i koden i kassan och trycker på ”OK” för att aktivera den. Du kommer direkt att kunna se det slutgiltiga beloppet i beställningsöversikten.

SÄKERHET

Vi använder marknadens bästa krypteringslösning, Secure Sockets Layer (SSL), som krypterar eventuellt känslig information som namn, adress och andra viktiga data, t ex kreditkortsuppgifter. Detta innebär att information som skickas mellan din dator och vår webbplats inte kan läsas av obehöriga. För att säkerställa att din information hålls privat förvarar vi ingen betalningsinformation i vår databas.

Säkerhetsprocessen omfattar följande:
* Godkännande – din webbläsare vet att dina data skickas till rätt server och att denna server är säker.
* Kryptering – dina data krypteras, så att de endast kan läsas av den säkra servern.
* Dataintegritet – överförda data kontrolleras för att säkerställa att de inte har förändrats.

Holmens Herr förbehåller sig rätten att fördröja varje order som vi misstänker kan behöva ytterligare säkerhetskontroll.