STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

träffar.

No hits.

PARAJUMPERS

När Massimo Rossetti, som har många års erfarenhet som konstruktör av ytterkläder, träffade män ur en räddningsgrupp i Alaska, fick han inspiration att skapa innovativa ytterkläder med högteknologiska komponenter, som framförallt avser att vara funktionella. 
210th Rescue Squadron i Alaska är välutbildade män för extrema räddningsuppdrag. De är PJs – förkortning för Parajumpers. Tuffa och modiga, bättre utbildade än någon annan militärkår men viktigast av allt, de använder sina färdigheter och tekniker för att rädda liv.
Slitstark nylon, löstagbart vadderat foder och gula och orange detaljer kännetecknar Parajumpers jackor. Kragen fästs med en krok som används i fallskärmshoppning och speciella fickor för att få med allt man behöver. 

 

Inga produkter funna

I webbshoppen har vi just nu inga produkter från detta varumärke tillgängligt. Kontakta oss gärna på butiken@holmensherr eller telefon 031-61 98 30 så ska vi försöka hjälpa dig. På Holmens Herr är personlig service ett naturligt fokus. Utifrån vår breda kunskap inom herrkonfektion och märkeskläder guidar vi dagligen våra kunder hur olika material kan matcha olika personligheter och speciella tillfällen. Om du inte kan hitta ett plagg som sitter perfekt, så hjälper våra egna skräddare dig på plats så att dina kläder får en perfekt passform. För tillfället hittar du endast ett litet urval av vad vi har att erbjuda, i vår webshop. Vill du ta del av hela vårt breda sortiment är du välkommen in till någon av våra butiker. Vi finns på Stora Åvägen 1, Askim eller på Kungsportsavenyn 35, Göteborg. Välkommen till oss på Holmens Herr!

Menu