STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

träffar.

No hits.

OSCAR OF SWEDEN

Oscar of Sweden är ett familjeägt företag som tillverkar och säljer moderiktiga skjortor till moderna och medvetna män. De skapar klassiska skjortor med en twist och det alla har gemensamt är att de är gjorda med fullt fokus på hantverk, design och kvalitet. Oscar of Sweden lägger stor vikt i allt från valet av exklusiva textilier, knappar och tråd till vävningsteknik och tvättning av tygerna. 
När företaget grundades 1949, drevs det från en liten källare i Borås. Ägarna, syskonen Per och Ewa Åhman började tidigt med att pressa kragar och klippa till trådar, under deras pappas vakande öga. Idag säljs kvalitetsskjortor från Oscar of Sweden över hela världen, men designas fortfarande i Borås.
 

 

Inga produkter funna

I webbshoppen har vi just nu inga produkter från detta varumärke tillgängligt. Kontakta oss gärna på butiken@holmensherr eller telefon 031-61 98 30 så ska vi försöka hjälpa dig. På Holmens Herr är personlig service ett naturligt fokus. Utifrån vår breda kunskap inom herrkonfektion och märkeskläder guidar vi dagligen våra kunder hur olika material kan matcha olika personligheter och speciella tillfällen. Om du inte kan hitta ett plagg som sitter perfekt, så hjälper våra egna skräddare dig på plats så att dina kläder får en perfekt passform. För tillfället hittar du endast ett litet urval av vad vi har att erbjuda, i vår webshop. Vill du ta del av hela vårt breda sortiment är du välkommen in till någon av våra butiker. Vi finns på Stora Åvägen 1, Askim eller på Kungsportsavenyn 35, Göteborg. Välkommen till oss på Holmens Herr!

Menu