STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

träffar.

No hits.

NUDIE JEANS

2001 startade det Göteborgsbaserade jeansvarumärket med passionen att göra de perfekta jeansen. Nudie står för högkvalitativa plagg med fokus på hållbarhet i hela plaggets livscykel. Alla jeans tillverkas av 100% ekologisk bomull. Skulle jeansen gå sönder så lagar de dem,  många jeans får en andra chans genom second hand försäljning och de jeans som inte längre kan användas alls, de återvinns.
 
”Inga tyg åldras riktigt lika vackert som denim; ju längre du bär dina jeans, desto mer karaktär och attityd får de. Du formar dem med din livsstil, och de blir som en andra hud.” Med denna jeansfilosofi har Nudie fått en enorm framgång både i Skandinavien och resten av världen. 
 

 

Inga produkter funna

I webbshoppen har vi just nu inga produkter från detta varumärke tillgängligt. Kontakta oss gärna på butiken@holmensherr eller telefon 031-61 98 30 så ska vi försöka hjälpa dig. På Holmens Herr är personlig service ett naturligt fokus. Utifrån vår breda kunskap inom herrkonfektion och märkeskläder guidar vi dagligen våra kunder hur olika material kan matcha olika personligheter och speciella tillfällen. Om du inte kan hitta ett plagg som sitter perfekt, så hjälper våra egna skräddare dig på plats så att dina kläder får en perfekt passform. För tillfället hittar du endast ett litet urval av vad vi har att erbjuda, i vår webshop. Vill du ta del av hela vårt breda sortiment är du välkommen in till någon av våra butiker. Vi finns på Stora Åvägen 1, Askim eller på Kungsportsavenyn 35, Göteborg. Välkommen till oss på Holmens Herr!

Menu