STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

träffar.

No hits.

OM HOLMENS HERR 

År 1964 förverkligade Addi Gertler en dröm: en egen klädbutik. Lokalen var en 18 kvadratmeter stor, före detta mjölkbod. Den resande försäljaren av damkjolar blev stationär. Butiken låg då – precis som fram till oktober 2018 – på Hultmans Holme. Ett område som inte hörde till Göteborgs bättre kvarter. Under disken förvarades därför alltid ett basebollträ. I dag har både kvarteret och vår kundvård utvecklats i en betydligt hälsosammare riktning.
 
Affärerna blomstrade från första stund och omsättningen växte stadigt i takt med att butikens rykte spred sig bland Göteborgs herrar.
1981 flyttade vi in i den större lokalen på Kilsgatan. Hösten 2001 gjorde vi om butiken både in- och utvändigt. Vi passade även på att förenkla företagets grafiska profil. 
 
I dag är vi ett trettiotal medarbetare, med Addis barn och barnbarn i spetsen, som tillsammans driver Holmens Herrekiperings tre butiker, två fysiska och en webshop. 
Under årens lopp har vi fått en del utmärkelser, bland annat har vi blivit ”årets modebutik” två gånger på Habit fashion awards, vi har vunnit ”Årets tillväxtföretag i Västsverige” tre år i rad, och även fått pris för bästa annons av Tidningsutgivarna och Sveriges Reklamförbund.

Fredag 12 oktober 2018 var sista dagen som butiken på Kilsgatan hade öppet. Efter mer än 50 år på Holmen i Göteborg flyttade vi vår originalbutik till Sisjön. Efter åratal av byggnationer i staden som gjorde det svårframkomligt för våra kunder hade vi tillslut inget annat val än att flytta. 


På Stora Åvägen 1 i Sisjön har vi nu en 1000m2 nybyggd butik med samma fullservice som tidigare - eget skrädderi, personlig service och ett välsorterat sortiment av svenska och internationella varumärken. Vi kan äntligen erbjuda fri parkering precis utanför dörren igen.

Ur miljöaspekt och för att du som kund ska känna igen dig i vår nya butik har vi återanvänt större delen av butikens inredning. Vår elförsörjning kommer dessutom till 100% från solkraft.

Få snabbt och smidigt med dig dina nya plagg hem. Enklare skrädderiändringar gör vi kostnadsfritt på plats och vi bjuder på kaffe från vår nya espressobar under tiden du väntar. Föredrar du att handla i innerstaden så är du välkommen till vår butik på Avenyn. Båda våra butiker är nu dessutom fyllda med nyheter! 

Mycket har förändrats sedan starten, sortiment, service, marknadsföring och inte minst butikslokal har utvecklats. Men affärsidén är precis den samma: att med hjälp av kunnig personal sälja herrkläder av hög kvalitet.
 

 

 

 

 

 

Menu