STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

träffar.

No hits.

OM HOLMENS HERR 

År 1964 förverkligade Addi Gertler en dröm: en egen klädbutik. Lokalen var en 18 kvadratmeter stor, före detta mjölkbod. Den resande försäljaren av damkjolar blev stationär. Butiken låg då – precis som fram till oktober 2018 – på Hultmans Holme. Ett område som inte hörde till Göteborgs bättre kvarter. Under disken förvarades därför alltid ett basebollträ. I dag har både kvarteret och vår kundvård utvecklats i en betydligt hälsosammare riktning.
 
Affärerna blomstrade från första stund och omsättningen växte stadigt i takt med att butikens rykte spred sig bland Göteborgs herrar.
1981 flyttade vi in i den större lokalen på Kilsgatan. Hösten 2001 gjorde vi om butiken både in- och utvändigt. Vi passade även på att förenkla företagets grafiska profil. 
 
I dag är vi ett trettiotal medarbetare, med Addis barn och barnbarn i spetsen, som tillsammans driver Holmens Herrekiperings tre butiker, två fysiska och en webshop. 
Under årens lopp har vi fått en del utmärkelser, bland annat har vi blivit ”årets modebutik” två gånger på Habit fashion awards, vi har vunnit ”Årets tillväxtföretag i Västsverige” tre år i rad, och även fått pris för bästa annons av Tidningsutgivarna och Sveriges Reklamförbund.
Mycket har förändrats sedan starten, sortiment, service, marknadsföring och inte minst butikslokal har utvecklats. Men affärsidén är precis den samma: att med hjälp av kunnig personal sälja herrkläder av hög kvalitet och till ett bra pris.
 

 

 

 

 

 

Menu