STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

träffar.

No hits.

KILSGATAN HAR FLYTTAT TILL SISJÖN

Fredag 12 oktober 2018 var sista dagen som butiken på Kilsgatan hade öppet. Efter mer än 50 år på Holmen i Göteborg flyttade vi vår originalbutik till Sisjön. Efter åratal av byggnationer i staden som gjorde det svårframkomligt för våra kunder hade vi tillslut inget annat val än att flytta. 


Stora Åvägen 1 i Sisjön har vi nu en 1000m2 nybyggd butik med samma fullservice som tidigare - eget skrädderi, personlig service och ett välsorterat sortiment av svenska och internationella varumärken. Vi kan äntligen erbjuda fri parkering precis utanför dörren igen. 


Ur miljöaspekt och för att du som kund ska känna igen dig i vår nya butik har vi återanvänt större delen av butikens inredning. Vår elförsörjning kommer dessutom till 100% från solkraft.


Få snabbt och smidigt med dig dina nya plagg hem. Enklare skrädderiändringar gör vi kostnadsfritt på plats och vi bjuder på kaffe från vår nya espressobar under tiden du väntar. Föredrar du att handla i innerstaden så är du välkommen till vår butik på Avenyn. Båda våra butiker är nu dessutom fyllda med nyheter! 

Vi vill passa på att säga stort tack till alla er fantastiska kunder som handlat av oss på Kilsgatan genom åren. Vi uppskattar att ni stått ut i byggröran och önskar er varmt välkomna att besöka vår nya butik i Sisjön!
 

Menu