STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

träffar.

No hits.

PROFESSIONELL SERVICE

Vi har egna ändringsskrädderier i båda våra butiker på Kilsgatan och Avenyn, där våra erfarna skräddare hjälper dig att justera plaggen du köper, så de sitter perfekt.

Skulle till exempel kavajärmen vara aningen för lång, byxorna behöva justeras eller skjortknappen flyttas, så ändrar vi det. Enklare ändringar som till exempel en byxkortning görs oftast medan du väntar och utan extra kostnad när du handlar hos oss. 

Skräddarna har gedigna utbildningar och mångårig erfarenhet. Två av våra skräddare har tillsammans över femtiofem års erfarenhet av ändringar på Holmens Herr.

Skrädderitjänster är främst en service för våra kunder men vi hjälper även till med ändringar på externa plagg i mån av tid. Begagnade plagg som lämnas in till skrädderiet skall dock vara nytvättade för att tas emot.

Fredag 12 oktober är sista dagen som butiken och skrädderiet på Kilsgatan har öppet. Vi flyttar sedan butik och skrädderi till Stora Åvägen 1 i Sisjön. Se mer här.
 
Från fredag 19/10 kl. 13.00 hämtas alla färdiga ändringar på Avenyn. (Se på ditt ändringskort vilket datum som gäller för just dig.) 

I butiken på Avenyn har det nya skrädderiet öppet 12.00 - 16.00 på vardagar. Hämta färdiga skrädderiändringar kan man göra under butikens öppettider. Se här. 
 

Menu