STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

träffar.

No hits.

Holmens Herr - Kilsgatan

Kilsgatan 12-14, 411 04 Göteborg
butiken@holmensherr.se
031 - 61 98 30
 
Öppettider 
Måndag - Fredag
    
09.00 - 19.00
Lördag
    
10.00 - 16.00
Söndag
    
STÄNGT
 

PARKERING

Numera finner ni vår kundparkering på baksidan av Holmens Herr. Vi har 6 platser på vardagar och 21 platser på helger avsedda för våra kunder på baksidan av Holmens Herr med infart från Kämpegatan. Är dessa upptagna hänvisar vi till platser i närområdet. Välkomna.

Hitta parkering

 

KILSGATAN

Under våren utförs ledningsomläggningar på Kilsgatan vilket påverkar trafikanter i Gullbergsstrandsområdet. Arbetet görs i två etapper från 19 februari till slutet av april.

Arbetet med Gullbergstunneln påverkar under våren verksamheter och trafikanter längs med Kilsgatan då ledningsomläggningar behöver göras. Ledningsarbetet görs i två etapper med start måndagen den 19 februari och pågår fram till slutet av april.

Etapp 1
Under februari-mars stängs östra delen av Kilsgatan av för biltrafik när arbeten görs mellan korsningen Kilsgatan/Kilsgatan och Kilsgatan/ Kämpegatan. Se kartan nedan. Gående och cyklister tar sig fram längs med arbetsområdet. För bilister som kommer från Vikingsgatan går det att svänga vänster in på Kilsgatan vid korsningen Kilsgatan/Kilsgatan.

Från den 19-31 mars kommer biltrafiken att kunna passera arbetssträckan Kilsgatan/Kilsgatan och Kilsgatan/Kämpegatan då bilisterna får samsas i ett körfält.

Etapp 2
Under mars-april stängs den västra delen av Kilsgatan av för biltrafik när arbeten görs mellan Vikingsgatan/Kilsgatan och korsningen Kilsgatan/Kilsgatan. Gående och cyklister påverkas inte utan tar sig fram som vanligt längs med arbetsområdet. 
På tidigare arbetssträckan Kilsgatan/Kilsgatan och korsningen Kilsgatan/Kämpegatan är gatan åter öppen för trafikanter i Gullbergsstrandområdet.

Klicka på bilden för en större karta


VÄGANVISNING KILSGATAN
Trafiken är omdirigerad på grund av vägarbeten. Det går fortfarande att köra in till oss som vanligt, via Falutorget - korsningen vid gasklockan och via ny väg från Lilla Bommen.

Vill du läsa mer hittar du information här.
 
 
Det är inte tillåtet att köra rakt fram i korsningen vid Falutorget om du kommer från centrala Göteborg via Partihandelsgatan. Området norr om korsningen nås endast ifrån E45ans östergående och västergående körfält. Så har det varit tidigare också, men nu när det är flera trafikomläggningar i området är det extra viktigt att påpeka detta så att inte olyckor sker. Vi har även förstärkt skyltningen för att det ska bli så tydligt som möjligt för alla som färdas i området. Tänk på säkerheten, var uppmärksam och följ lokal skyltning i området.

 

 

 

Holmens Herr - Avenyn

Kungsportsavenyn 35, 411 36 Göteborg
avenyn@holmensherr.se
031 - 61 98 30

 

Öppettider
Måndag - Fredag      11.00 - 19.00
Lördag      11.00 - 16.00
Söndag      STÄNGT

 

 

 

Menu